Vishandel Lock

Ons concept

U ontvangt elke twee weken op woensdag een mail met een link naar onze website. Het is vervolgens mogelijk om tot woensdag in de week daarop uw bestelling via mail of via de webshop door te geven. Uw bestelling is op de eerstvolgende vrijdag tussen 16.30 en 19.30 uur af te halen op ons adres:

 

Vishandel Lock

Hortensiastraat 30

's-Gravenpolder


PRIJZEN en aanbod

In ons aanbod vindt u de gangbare vissoorten die wij leveren met een prijsindicatie. Daarnaast kunt u altijd informeren naar minder gangbare vissoorten die wij met dezelfde prijs-kwaliteitsverhouding kunnen leveren. Nagenoeg alle vis wordt vers geleverd, dus u kunt wanneer u dit wenst de vis direct invriezen.

De uiteindelijke prijs die u betaalt is afhankelijk van de wisselende veilingprijzen. Aan de prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. U kunt hele filets bestellen, maar ook zelf de grootte van moten aangeven. 


Betaling

Bij het afhalen van uw bestelling op vrijdag, is het mogelijk om contant of per bank af te rekenen. U kunt ook via betaalverzoek betalen, als ik over uw 06 nummer beschik.

 

Ons rekeningnummer is:

 

NL11 RABO 030.38.02.693

t.n.v. P.W. Lock eo W.T. Lock-Siereveld

 

Vissalades, visgourmetschotels en hapjes

 

Voor de feestdagen verzorgen we ondertussen al weer heel wat jaren vissalades en gourmetschotels. Deze kunt u vanaf 1 persoon bestellen.

Heeft u iets te vieren? Wij leveren  vissalades en luxe amuses voor uw partijtje of jubileum.

De luxe vissalade wordt geleverd met een basis van zalmsalade gegarneerd met diverse gerookte vissoorten en kost € 12,95 per persoon. De gourmetschotel wordt geleverd voor € 9,00 per persoon.

Voor grote groepen kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.